ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Ανταλλακτικές Δεξαμενές Pod Φιλτράκια Κάψουλες

Μάρκα: VooPoo Κωδικός προϊόντος: pnpx-15524
Απολυτά συμβατή με όλη την σειρα coils pnp x άλλα και τα νέα Drag s2 και x2 η DTL PNP X 5ml Pod Tank Δεξαμενή Voopoo είναι τώρα για εσάς το ανταλλακτικό για την συσκευή σας με εύκολη τοποθέτηση και συντήρηση άλλα και με την ποιότητα που χαρακτηρίζει την εταιρεία voopoo. Θα βρείτε μια αρκετά μεγάλη π..
4,80€
Μάρκα: Geekvape Κωδικός προϊόντος: 008765
Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα για αγορά τις αυθεντικές ανταλλακτικές Pod Δεξαμενές Wenax S3 0.8Ω/1.2Ω Geekvape με εξαιρετική απόδοση και μεγάλη διάρκεια ζωης. Απολυτά συμβατές με την συσκευή σας άλλα και με εύκολη τοποθέτηση οι δεξαμενές pod Wenax S3 έχουνε επιλογή σε 0.8Ω και 1.2Ω δίνοντας σ..
6,90€
Μάρκα: VooPoo Κωδικός προϊόντος: ito-xtank
Με ακόμη μεγαλύτερη χωρητικότητα e-liquids για ακόμα ποιο μεγάλη άνεση στο ατμισμα σας σας δίνουμε την ανταλλακτική Pod Δεξαμενή 3.5ml ITO X Voopoo με εύκολη τοποθέτηση στην συσκευή σας και διαθέτει ευκολία αναπλήρωσης και ειδική οπή ώστε η αντίσταση να έχει ακριβή ροή αέρα για μεγίστη απόδοση.Χωρητ..
8,00€
Μάρκα: VooPoo Κωδικός προϊόντος: ito-1pods
Συμβατές με τις συσκευές doric 20 και Doric G οι Tank spare Pod Voopoo ITO 1.0Ω/0.7Ω (καψουλες δεξαμενες) είναι τα αυθεντικά ανταλλακτικά για την συσκευή σας και θα τα βρείτε σε συσκευασία με 2 pod tank. Εξαιρετική λειτουργιά άψογη καθαρή γεύση και πλούσιος ατμούς άλλα και διάρκεια ζωής. Εύκολη αναπ..
3,50€
Μάρκα: Vaporesso Κωδικός προϊόντος: 1005241
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τώρα την ανταλλακτική δεξαμενή Tank Vaporesso Luxe Xr Cartridge 5ml Τύπος Dtl σε συσκευασία με 2 τεμάχια σε εκπληκτική τιμή και απολυτά συμβατές με τις αντιστάσεις GTX Coils και τις συσκευές XR & X Luxe της εταιρείας. Ευκολία αναπλήρωσης άλλα και ευκολία σ..
6,00€
Μάρκα: Aspire Κωδικός προϊόντος: filter_vilter
Χάρτινα επιστόμια σε συσκευασία 10 τεμάχιων για την αγαπημένη σας συσκευή. Τα Ανταλλακτικά Φίλτρα Aspire Vilter δίνουνε μια μοναδική αίσθηση στον χρήστη ρεαλιστικής αίσθησης του συμβατικού τσιγάρου κάνοντας την μετάβαση σας ακόμα ποιο εύκολη.Συσκευασια 10 τεμαχιων..
2,00€
Μάρκα: Justfog Κωδικός προϊόντος: sparepodbetterthan
Οι νέες δεξαμενές tank με αντίσταση 1.0Ω νέας γενιάς και χωρητικότητας 1.9ml είναι εδώ σε εμάς και θα βρείτε τις Ανταλλακτικές Δεξαμενές Pod Justfog Better Than σε συσκευασία με 3 δεξαμενές. Υψηλή ποιότητα κατασκευής μεγάλη διάρκεια ζωής εξαιρετική απόδοση γεύσης και παράγωγης ατμού.Η Συσκευασία πε..
10,00€
Μάρκα: Nevoks Κωδικός προϊόντος: pods-feev2
Αυθεντικές Ανταλλακτικές Δεξαμενές Pod Feelin 2 3ml Nevoks σε συσκευασία 2 τεμάχιων σε εκπληκτική τιμή και άριστη εφαρμογή στην συσκευή σας. Απολυτά συμβατές με όλες τις coils spl10 άλλα και με εύκολη αναπλήρωση και συντήρηση. Βρείτε μια μεγάλη γκάμα από προϊόντα της εταιρείας Nevoks στο ηλεκτρονικό..
5,00€
Μάρκα: Joyetech Κωδικός προϊόντος: 121242
Με εύχρηστη και πολύ απλή τοποθέτηση στην συσκευή σας άλλα και πολύ απλή αναπλήρωση οι Ανταλλακτικές Δεξαμενές Pod Tank Eroll Slim Joyetech είναι απολυτά συμβατές με την συσκευή σας και θα τις βρείτε σε συσκευασία 3 τεμάχιων. Με αντίσταση mesh νέας γενιάς θα σας δώσουνε μεγάλη διάρκεια ζωής άλλα και..
2,50€
Μάρκα: Innokin Κωδικός προϊόντος: 212242
Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε τώρα τις νέες Ανταλλακτικές Δεξαμενές Pod Tank Vcap Trine Innokin με επιλογή 0.6Ω/0.8Ω και δεξαμενή με εύχρηστο άνοιγμα από το επάνω μέρος αναπλήρωσης με e-liquids. Πλουσία παράγωγη γεύσης και ατμού άλλα και μεγάλη διάρκεια ζωής σε απίστευτα χαμηλή τιμή Όλα τα..
2,50€
Μάρκα: Aspire Κωδικός προϊόντος: tank-vilterpro
Με μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και άριστη κατασκευή με εύκολη αναπλήρωση οι  Ανταλλακτικές Δεξαμενές Pod Vilter Pro Aspire σε συσκευασία 2 τεμ. είναι εδώ διαθέσιμες στο e-cigvapor.gr το μεγαλύτερο eshop κατάστημα. Εύκολη τοποθέτηση και πεντακάθαρη αποδοση γεύσης και πλούσιας παράγωγης ατμού Με αντ..
7,00€
Μάρκα: Aspire Κωδικός προϊόντος: tank-blok3
Βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα την Ανταλλακτική Δεξαμενή 3ml Pod Flexus Blok Aspire με τέλεια συμβατότητα και πολύ απλή εύκολη τοποθέτηση άλλα και χρήση Θα βρείτε την δεξαμενή στην καλύτερη τιμή της αγοράς πάντα από το eshop κατάστημα μας...
5,40€
Εμφάνιση 1 έως 12 από 60 (5 Σελ.)