ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Xo Havana

Τώρα στο ηλεκτρονικό κατάστημα μας θα βρείτε τα κορυφαία ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης Xo Havana Disposable τον μοναδικό αυτό Κατασκευαστής Πούρων με απίθανες επιλογές και ρεαλιστικές γεύσεις άλλα και υψηλής ποιότητας συσκευές.


Μάρκα: Xo Havana Κωδικός προϊόντος: xohav-001
Ηλεκτρονικό τσιγάρο πουρο με απίθανη ρεαλιστική αίσθηση από το νεο Xo Havana Andres Disposable 20mg 2ml με μεγάλη διάρκεια και φανταστική ποιότητα. Μια πρόταση με εξαιρετική ποικιλία καπνών και φύλλα από το Βερακρούζ του Μεξικού δίνουνε ένα αυθεντικό άρωμα με πανέμορφη χροιά και γήινα αρώματα. Το πρ..
8,00€
Μάρκα: Xo Havana Κωδικός προϊόντος: xohav-002
Με αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με συναρπαστικά ρεαλιστικό άρωμα το Xo Havana Cubana Disposable 20mg 2ml είναι σίγουρα μια καταπληκτική επιλογή για τους γνωστές του είδους. Απίθανο άρωμα και χροιά από Κουβανέζικα φύλλα πούρου αρωματισμένα με βανίλια και bourbon δίνουνε όλο το χαρακτηριστι..
8,00€
Μάρκα: Xo Havana Κωδικός προϊόντος: xohav-005
Καταπληκτικό σε χροιά και άρωμα με ανεπανάληπτη αίσθηση το νέο Xo Havana Daisy Disposable είναι ένα Πούρο ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με άκρως ρεαλιστική εμφάνιση και πραγματική γεύση Ενα εξαιρετικό κουβανέζικο πούρο αρωματισμένο με φρέσκο ​​μύρτιλο θα σας δωσει μια απίστευτη αίσθηση στον ουρανί..
8,00€
Μάρκα: Xo Havana Κωδικός προϊόντος: xohav-003
Έγινε αμέσως Best seller για την πιστότητα του το εξαιρετικό Xo Havana Romeo Disposable 20mg 2ml ενα ηλεκτρονικό τσιγάρο πούρο μιας χρήσης με άκρως ρεαλιστική αίσθηση και εμφάνιση. Με εκλεκτά φυλά καπνών από αυθεντικό μεξικανικό πούρο Βερακρούζ αρωματισμένο με εκχύλισμα μαύρης σοκολάτας είναι σίγουρ..
8,00€
Μάρκα: Xo Havana Κωδικός προϊόντος: xohav-004
Με τρομερή αίσθηση και απίστευτη πιστότητα το Xo Havana Venecia Disposable 20mg 2ml είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο με ρεαλιστικό άρωμα και εμφάνιση από πούρο με επιλεγμένα Κουβανέζικα φύλλα καπνού τα οποία αρωματιστήκανε με κόκκους από καφέ δίνοντας ένα αποτέλεσμα πραγματικά μαγευτικό. Μεγάλη διάρκει..
8,00€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)