ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Carat | Longfill | Flavor Shot - Omerta

Μάρκα: Omerta Κωδικός προϊόντος: carat-02
Καταπληκτικό νέο ημι καπνικό από την αγαπημένη αυτή σειρά το Omerta Carat Buttery Tobacco flavor shot το οποίο θα το βρείτε σε συσκευασία για 60ml και 120ml. Μοναδικός συνδυασμός από αρωματικό καπνό μαζί με ξηρούς καρπούς βούτυρο και πεκαν και στο τέλος απαλή καραμελά. Φανταστική χροιά υπέροχη αίσθη..
11,90€
Μάρκα: Omerta Κωδικός προϊόντος: Carat-18052201
Ένα ξεχωριστό premium ημι καπνικό με μοναδικές νότες γεύσεων και μικρές πινελιές που το κάνουνε μια άριστη επιλογή. Το Omerta Carat Crunchy Tobacco flavor shot Θα το βρείτε σε συσκευασία για 60ml άλλα και για 120ml τελικού προϊόντος longfill αποτελεί έναν συνδυασμό από εκλεκτό καπνό blend μαζί με γε..
11,90€
Μάρκα: Omerta Κωδικός προϊόντος: carat-03
Εξαιρετικό ειμί καπνικό το οποίο μπορείτε να βρείτε σε συσκευασίες των 60ml αλλα και των 120ml το Omerta Carat Silky Tobacco flavor shot αποτελεί μια άριστη επιλογή για όλους και όλες εσάς. Πλούσιος συνδυασμός από ξανθό αρωματικό καπνό τύπου virginia δένει πανέξυπνα και όμορφα μαζί με μπισκότο καρύδ..
11,90€
Μάρκα: Omerta Κωδικός προϊόντος: carat-04
Φανταστικό χαρμάνι καπνού σε περιμένει μέσα από το Omerta Carat Woody Tobacco flavor shot το οποίο μπορείτε να βρείτε σε συσκευασία για 60ml και 120ml. Με το woody tobacco θα απολαύσετε ένα premium χαρμάνι καπνού πίπας το οποίο δένει πανέμορφα με bourbon και ξύλο βελανιδιάς. Εξαιρετικό και σίγουρα α..
11,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)