ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

QM600 Lost Mary Disposable Ηλεκτρονικά Τσιγάρα Μιας Χρήσης

Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-607
Δοκιμάστε μια εξαιρετική μίξη με πλουσία αρώματα μέσα από την επιλογή του Blue Razz Cherry QM600 Lost Mary Disposable το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης που συνδυάζει ολόφρεσκα κεράσια και μυρτιλα σε έναν απολαυστικό γευστικό προορισμό σε εσάς. Εξαιρετική απόδοση γεύσης και παράγωγης ατμού μεγάλη δι..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-606
Λαχταριστά ζουμερά γλυκά βατόμουρα μαζί με πάγο δίνουνε τον καλύτερο τους εαυτό μέσα από το Blueberry Ice QM600 Lost Mary Disposable ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρησης με εως και 600 puff αλλα και νικοτίνη αλάτων 2% (20mg). Φανταστική ποιότητα σε κάθε σημείο εξαιρετική μεγάλη απόδοση με ραλιστικη α..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-611
Λατρεμένη γεύση από ένα μεγάλο κοινό εκεί έξω το υπέροχο Blueberry Peach Ice QM600 Lost Mary Disposable το οποιο συνδυάζει πολύ έξυπνα και με όμορφο ισορροπημένο τρόπο τα μυρτιλα μαζί με το ροδάκινο και τον πάγο δίνοντας μια παγωμένη ρεαλιστική γεύση με πλούσιο άρωμα Συσκευή ηλεκτρονικού τσιγάρου μι..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-605
Πολύ γευστικό με δυνατή φρεσκάδα και πλούσιο άρωμα Blueberry Sour Raspberry QM600 Lost Mary Disposable είναι ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρησης με μια μίξη από μυρτιλα βατόμουρα και ζουμερά σμέουρα μαζί με πάγο δίνοντας ένα δυνατό μιξ γεύσεων με δροσερή αίσθηση που θα το λατρέψετε όπως και εμείς. Σ..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-604
Το ξέρουμε ότι το ζητάγατε και έτσι και εμείς σας το φέραμε το νέο Cola QM600 Lost Mary Disposable ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με την γεύση το άρωμα άλλα και την σπιρτάδα στον ουρανίσκο σας από πραγματικό αναψυκτικό Cola με μεγάλη πιστότητα και ευχάριστη φρεσκάδα που πραγματικά θα το αγαπήσε..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-603
Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με την επιλογή Grape QM600 Lost Mary Disposable αποτελεί μια άριστη γεύση από μίξη από διάφορες ποικιλίες σταφυλιών δίνοντας ένα εξαιρετικό γευστικό αποτέλεσμα στον ουρανίσκο σας και σίγουρα πρέπει να το απολαύσετε. Με έως και 600 puff και νικοτίνη αλάτων nic salt ..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-609
Σίγουρα αποτελεί το no1 σε πωλήσεις αυτή την στιγμή και δεν είναι άλλο από το θαυμάσιο Peach Strawberry Watermelon Ice QM600 Lost Mary Disposable ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης με έως και 600 puff και νικοτίνη αλάτων 2% (20mg). Καταπληκτική συσκευή υψηλής ποιότητας μεγάλη διάρκεια καλύτερης και..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-601
Με ασυναγώνιστη εξαιρετική γεύση και ποιότητα το νέο Pineapple Ice QM600 Lost Mary Disposable ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης σε περιμένει μέσα από το κατάστημα μας να το απόλαυσης και εσύ Πλουσία γεύση από γλυκό ανανά μαζί δροσερή αίσθηση πάγου δίνουνε ένα απίστευτο αποτέλεσμα. Εξαιρετικής ποιότητα..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-602
Μια γεύση που έλειπε ίσως από την κατηγορία στα ηλεκτρονικά τσιγάρα μιας χρήσης το Red Apple Ice QM600 Lost Mary Disposable έρχεται να σας δώσει όλο το άρωμα άλλα και την επιγευση από κόκκινα μήλα μαζί με πάγο δίνοντας ένα μαγευτικό τελικό αποτέλεσμα. Η συσκευή περιέχει νικοτίνη αλάτων 2% (20mg) και..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-610
Μια γεύση που ξεχώρισε στο eshop μας και στο κατάστημα μας αμέσως το Sour Apple QM600 Lost Mary Disposable το οποίο έρχεται να δώσει μια γεμάτη γεύση και ένα υπέροχο άρωμα από γλυκόξινη γεύση πράσινων μήλων. Το ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης αυτό έχει μεγαλύτερη διάρκεια κατά 30% του ανταγωνισμού σ..
8,00€
Μάρκα: Elf Bar Κωδικός προϊόντος: qm-608
Παγωμένο απολαυστικό γευστικό καρπούζι σε περιμένει μέσω του Watermelon Ice QM600 Lost Mary Disposable το οποίο σίγουρα θα το ξεχωρίσεις από κάθε άλλο παρόμοιο για την πιστότητα του και την πλουσία γεύση του. Ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας χρήσης υψηλής ποιότητας με νικοτίνη αλάτων nic salt 2% (20mg) και ..
8,00€
Εμφάνιση 1 έως 11 από 11 (1 Σελ.)