ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Flavourtec Series Flavor Shot

Μάρκα: Flavourtec Κωδικός προϊόντος: fltec-004
Ίσως το πασίγνωστο άρωμα του να σας κάνει αμέσως να το λατρέψετε μιας και το Flavourtec American Red Flavor Shot 60ml κράτα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά του κλασικού Αμερικάνικου καπνού με τις πικάντικες πινελιές του και την ελαφριά γλυκάδα στο τελείωμα που όλοι λατρεύουμε. Αρίστη επιλογή για τους λάτ..
8,90€
Μάρκα: Flavourtec Κωδικός προϊόντος: fltec-001
Δυνατό άρωμα καπνών ιδανικό για όσους/ες αναζητάτε ξεκάθαρο χαρακτήρα το Flavourtec Gold Tobacco Flavor Shot 60ml θα σας δώσει βαθύ άρωμα από ανατολίτικα κάπνα άλλα και δυτικά ξανθά φύλλα καπνού μαζί με ξυλώδη νότες κάνοντας το ένα πολύ ξεκάθαρο all day καπνικό για όλη μέρα Φανταστικό χαρμάνι άριστη..
8,90€
Μάρκα: Flavourtec Κωδικός προϊόντος: fltec-003
Μια καπνική επιλογή με εκατομμύρια θαυμαστές και φανατικούς του το πασίγνωστο Flavourtec RY4 Tobacco Flavor Shot 60ml το οποίο δένει εξαιρετικά και με μεγάλη μαεστρία τον ανατολίτικο καπνό μαζί με τα δυτικά κάπνα blend άλλα και καραμελά με βανίλια δίνοντας του τον πολύ δυνατό καπνικό του χαρακτήρα π..
8,90€
Μάρκα: Flavourtec Κωδικός προϊόντος: fltec-002
Με ειδική επεξεργασία κάτω από τον Ηλιο ώστε να στεγνώσει όπως πρέπει και να πάρει το ξανθό του χρώμα το Flavourtec Virginia Tobacco Flavor Shot 60ml θα σας δώσει μεγάλη πιστότητα στον κλασικό καπνό Αμερικής Βιρτζινια με ένα ελαφρύ και αρωματικό χαρακτηριστικό που το κάνει ξεχωριστό. Σίγουρα μια άρι..
8,90€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)