ΜΕΝΟΥ
Το καλάθι σας

Ice Cream Twist Dr. Jekyll & Mr. Hyde

Ice Cream Twist Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Ice Cream Twist Dr. Jekyll & Mr. Hyde
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊόντος: DRMR-05
  • SKU: drmr.pa05
9,90€

Διαθέσιμες Επιλογές

Δωρεάν Μεταφορικά Για Αγορές πάνω από 30€

Φανταστική γεύση από παγωτό όπως αυτά που περνάμε από τα παραδοσιακά ζαχαροπλαστεία της γειτονίας μας.

Το νέο Ice Cream Twist Dr. Jekyll & Mr. Hyde flavor shot είναι μια γεύση από

Παγωτό μηχανής σοκολάτα βανίλια και φράουλες με απίστευτα πιστή γεύση και άρωμα για εσάς.

Το Ice Cream Twist έχετε την δυνατότητα να το επιλέξετε για συσκευασία 60ml η για 120ml τελικού προϊόντος.



Όλες οι αποστολές εμπορευμάτων από την εταιρία μας γίνονται με την Courier4u  (ACS Courier οπου δεν υπαρχει καταστημα Courier4u) .

και παραδίδονται στην πόρτα σας το αργότερο εντός 1 εως 5 εργασίμων ημερών (Την επόμενη εργάσιμη ημέρα για το μεγαλύτερο κομμάτι της Ελλάδας και για τις παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 13:00).

Δωρεάν Αποστολή για παραγγελίες στην Ελλάδα  πάνω από 50€
Εάν η παραγγελία σας είναι μικρότερη από 50.00€  τότε η αποστολή κοστίζει 5.00€.


Τα παραπάνω καλύπτουν την παράδοση στην πόρτα σας σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας στις οποίες υπάρχει κατάστημα της Courier4u η ACS Courier . Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές, το κόστος αυτό καλύπτει την παράδοση στο πλησιέστερο κατάστημα της ACS με την οποιa συνεργάζεται η μεταφορική courier4u.

  

Γράψτε μια αξιολόγηση

Σημείωση: η HTML δεν επεξεργάζεται!
Κακή Καλή
Captcha